5 Lekovitih delovanja Eho Zapper-a

“Eho-Zapper” se bazira na principu oporavka organizma biofrenkvencijama. Uz pomoć elektriciteta zapper pomaže i ubrzava oporavak kod akutnih i hroničnih oboljenja, a  kao preventiva sprečava nastanak bolesti. 

 Rezultati novih istraživanja pokazuju da za sve bolesti postoje jednostavna objašnjenja i terapije, kad se otkriju njihovi pravi uzroci.

EHO-Zapper  Lekovite frekvencije  – Za bolji i zdraviji život

Ma koliko dugu i zbunjujuću listu simptoma ima neka osoba, od hroničnog zamora do mentalnih problema, samo dva problema su u pitanju: u sebi ima patogene organizme (parazite, bakterije, viruse, gljivice,…) i/ili zagadjivače (štetne supstance).

Zagadjivači slabe naš imuni sistem i privlače patogene organizme, koji napadaju  organe i dovode do bolesti.

Najgore  u svemu tome je to, da se patogeni i zagadjivači  nalaze svuda oko nas: 
u hrani, vodi i vazduhu, u kozmetici i sredstvima za čišćenje, koje svakodnevno koristimo i  koji  su  vrlo toksični za naš organizam.

Patogene organizme možete da eliminišete elektronskim putem  zapper-om, a zagadjivače možete da prestanete da jedete, pijete, udišete i stavljate na sebe. 

„EHO-Zapper“ je digitalni mikroprocesorski aparat, koji pri radu proizvodi visokofrekventne jednosmerno – pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta. Konstruisan je po principima  Dr Clark i omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa,…) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije.

Kada su ovi patogeni organizmi eliminisani, moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobađa, tj. skoro odmah će podići vaš imuni sistem i vaše telo će početi da leči samo sebe!

Koji su to 5 lekovitih delovanja Eho Zapper-a?

 

Eliminisanje patogena:


Svi živi organizmi imaju karakterističan frekventni opseg u kome emituju  neku vrstu svog električnog “potpisa” ili električnog “otiska”.  Svi mikroorganizmi  i manji organizmi kad se izlože sopstvenoj frekvenciji koju emituje zaper u roku od nekoliko minuta umiru. Kao što vidimo “poklapanje frekvencija” ili možemo reći nastanak “biološke rezonanse” je kobno za patogene organizme. Moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobadja.

Čišćenje organizma:

Zaper-om pročišćavate krv i limfne tečnosti, kanale glavnih organa, zidove creva i stomaka i centralni nervni sistem od patogena, što značajno (skoro odmah) podiže vaš imuni sistem.

Poboljšanje kvaliteta krvi:

Crvene i bele stanice krvi komuniciraju medjusobno električnim signalima, jer svaka ćelija u organizmu poseduje svoj električni naboj. Krvne stanice bolesnog čoveka se grupišu i skoro su nepomične, a vrlo su bitne za snabdevanje ćelija kiseonikom i  za imunitet. Delovanjem malih struja ove krvne stanice se  naelektrišu i pokrenu,  što omogućava bolju snabdevenost ćelija kiseonikom, poboljšava  viskoznost krvi (sprečava stvaranje trombova) i blagotvorno utiče na rast imuniteta. 

Podizanje energije:

Čovek poseduje i energetske meridijane. Naime, električni signali  koji prolaze velikom brzinom ovim kanalima rade dvosmerno: daju indikaciju stanja pojedinog organa, ali se i delovanjem na pojedine tačke ti isti organi mogu stimulisati na bolji rad, pošto se na šakama (i  stopalima) nalaze završeci svih “niti” ovih energetskih meridijana.  Zaper stimuliše rad svih organa  i podiže energiju celog organizma. 

Eho Zapper - Energija

Proširivanje aure:

Aura je vidljivo isijavanje energije oko fizičkog tela koje nosi odredjene informacije o samom telu, tj. energetskim procesima u njemu. Zaper stimuliše energiju unutar organizma, tj. intenzivira i proširuje auru oko tela.

Sve proizvode sa sajta www.EhoZapper.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta  www.EhoZapper.com možete kupiti samo od distributera kompanije.

Pozovite već danas – 00 381 63 342 380