Dr HULDA CLARK – Jedan pogled na svet

„Mi ljudi nemamo na stotine raznih bolesti i poremećaja. Imamo samo dve! Stvari koje se uvlače ili ušunjavaju u nas i toksine: neprirodne hemikalije koje nesvesno udišemo ili jedemo.

 

Živa stvorenja su i velika i mala: od crva koje možemo da vidimo, do mikroskopskih bakterija, virusa i gljivica. Nežive stvari su zagađivači u vazduhu, hrani, zubnom metalu i proizvodima za telo. Ako unesemo mnogo tih zagađivača, to slabi sposobnost tela da se otarasi tih živih napadača. I tako, postepeno, kako postajemo stariji ili bolesniji, napadači u telu izbijaju na vrh i preuzimaju vlast. Nemojte da se obeshrabrite ako imate lupus, cerebralnu paralizu, ili bilo koju bolest koja zvuči komplikovano. Svaka bolest je primer istog procesa.

Hulda Clark i zapper

Dobra vest je da naše telo može da povrati vlast tako što će te lupeže izbaciti napolje. Mi mu moramo pomoći tako što ćemo izbaciti zagađivače. Na sreću mi ne moramo da čitav posao obavimo sasvim sami, potrebno je jedino da pomognemo. Naše telo ima čudesnu moć da se samo pročisti.

 

Svođenjem hroničnih bolesti na dva problema, to postaje izvodljivo. Loše zdravlje, čak i starenje, može se preokrenuti. Zdravlje se vraća i nagrađuje vas.

 

Sa novim elektronskim uvidom i tehnologijom, uključivanjem prekidača mi možemo da ubijemo parazite u nama. Veći izazov je da sprečimo ponovnu infekciju. Slično tome, zagađivači se mogu otkriti za samo nekoliko dana, što nam daje dovoljno vremena da se sudbina svakog bolesnika, čak obolelih i od smrtonosnih bolesti, preokrene pre nego što se dogodi tragedija.

 

Lako je ubiti vaše napadače Zapper-om i odgovarajućim travama. U vašoj je moći i da očistite sve plombe, proteze i drugo što imate u ustima. Zamena proizvoda za telo nezagađenim varijantama takođe nije nesavladiv zadatak. Čišćenje vaše okoline može biti kamen spoticanja. Ako ne možete da očistite vazduh koji udišete, vodu, tepihe, nameštaj – preselite se. Preselite se u zdraviji stan! .

 

Ne slušajte one koji vas ubeđuju da se ništa ne može učiniti dok se ne zameni neki gen. Vaši geni su bili pouzdani milonima godina. Geni su najpouzdaniji od svih supstanci u vašem telu. Oni nisu lažni. Oni su samo ometeni u svom poslu. Njima zapovedaju metali i geni drugih vrsta. Geni parazita, bekterija i virusa. Oni ne bi bili tu da nije bilo zagađivača. Oni puštaju napadače u najstrožije čuvane kutke vašeg bića: vaše gene. Ali, sada možete da ih izbacite napolje i ponovo prisvojite svoju teritoriju.

Nisu vam potrebni novi geni. Vama je naprosto potrebno da se vaši sopstveni geni vrate na posao, pod zapovedništvom vašeg sopstvenog tela i da rade za Vas.“

 

Sve proizvode sa sajta www.EhoZapper.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta  www.EhoZapper.com možete kupiti samo od distributera kompanije.

Pozovite već danas – 00 381 63 342 380