EHO ZAPPER

EHO-Zapper  Lekovite frekvencije  – Za bolji i zdraviji život

 

EHO-Zapper“ je digitalni mikroprocesorski aparat, koji pri radu proizvodii visokofrekventne jednosmerno – pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta. Konstruisan je po principima

Dr Clark i omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa, kandida, candida,…) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije.

EHO-Zapper Lekovite frekvencije – Za bolji i zdraviji život

Kada su ovi patogeni organizmi eliminisani, moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobadja, vraćajući zdravlje u veoma kratkom vremenskom periodu. Zapper-om pročišćavate krv i limfne tečnosti, kanale glavnih organa, zidove creva i stomaka i centralni nervni sistem od patogena, što će značajno, tj. skoro odmah podići Vaš imuni sistem i Vaše telo će početi da leči samo sebe

 

LEKOVITO  DEJSTVO  “EHO-ZAPPERA”

Eliminisanje patogena:

Svi živi organizmi imaju karakterističan frekventni opseg u kome emituju  neku vrstu svog električnog „potpisa“ ili električnog „otiska“. Viši organizmi imaju više frekvencije, a opseg im je širi. Frekventni opseg patogenih organizama je daleko ispod donjeg praga ljudskih frekvencija.

Svi mikroorganizmi  i manji organizmi kad se izlože sopstvenoj frekvenciji koju emituje Zapper u roku od nekoliko minuta umiru. Kao što vidimo „poklapanje frekvencija“ ili možemo reći nastanak „biološke rezonanse“ je kobno za parazite.

Eho Zapper u ruke i pomozi sebi.

Elektrificiranje krvi:

Crvene i bele stanice komuniciraju medjusobno električnim signalima, jer svaka ćelija u organizmu poseduje svoj električni naboj. Krvne stanice bolesnog čoveka se grupišu i skoro su nepomične, a vrlo su bitne za snabdevanje ćelija kiseonikom i  za imunitet. Delovanjem malih struja ove krvne stanice se jednostavno naelektriziraju i pokrenu, što blagotvorno utiče na rast imuniteta.

 

Enegizacija organizma zapperom:

Čovek poseduje i energetske meridijane, a oni se najviše koriste kod akupunkture, akupresure (refleksoterapije). Naime, električni signali  koji prolaze velikom brzinom ovim kanalima rade dvosmerno: daju indikaciju stanja pojedinog organa, ali se i delovanjem na pojedine tačke ti isti organi mogu stimulisati na bolji rad. Pošto se na rukama i stopalima nalaze završeci svih ‘niti’ ove ‘energetske sabirnice’, Zapper stimuliše sve naše organe s blagim električ

Mi ljudi nemamo na stotine raznih bolesti i poremećaja. Imamo samo dve! Stvari koje se uvlače ili ušunjavaju u nas i toksine: neprirodne hemikalije koje nesvesno udišemo ili jedemo.

Živa stvorenja su i velika i mala: od crva koje možemo da vidimo, do mikroskopskih bakterija, virusa i gljivica. Nežive stvari su zagađivači u vazduhu, hrani, zubnom metalu i proizvodima za telo. Ako unesemo mnogo tih zagađivača, to slabi sposobnost tela da se otarasi tih živih napadača. I tako, postepeno, kako postajemo stariji ili bolesniji, napadači u telu izbijaju na vrh i preuzimaju vlast. Nemojte da se obeshrabrite ako imate lupus, cerebralnu paralizu, ili bilo koju bolest koja zvuči komplikovano. Svaka bolest je primer istog procesa.

Eho Zapper

Dobra vest je da naše telo može da povrati vlast tako što će te lupeže izbaciti napolje. Mi mu moramo pomoći tako što ćemo izbaciti zagađivače. Na sreću mi ne moramo da čitav posao obavimo sasvim sami, potrebno je jedino da pomognemo. Naše telo ima čudesnu moć da se samo pročisti.

Svođenjem hroničnih bolesti na dva problema, to postaje izvodljivo. Loše zdravlje, čak i starenje, može se preokrenuti. Zdravlje se vraća i nagrađuje vas.

 

Sa novim elektronskim uvidom i tehnologijom, uključivanjem prekidača mi možemo da ubijemo parazite u nama. Veći izazov je da sprečimo ponovnu infekciju. Slično tome, zagađivači se mogu otkriti za samo nekoliko dana, što nam daje dovoljno vremena da se sudbina svakog bolesnika, čak obolelih i od smrtonosnih bolesti, preokrene pre nego što se dogodi tragedija.

 

Lako je ubiti vaše napadače Zapper-om i odgovarajućim travama. U vašoj je moći i da očistite sve plombe, proteze i drugo što imate u ustima. Zamena proizvoda za telo nezagađenim varijantama takođe nije nesavladiv zadatak. Čišćenje vaše okoline može biti kamen spoticanja. Ako ne možete da očistite vazduh koji udišete, vodu, tepihe, nameštaj – preselite se. Preselite se u zdraviji stan! .

 

Sve proizvode sa sajta www.EhoZapper.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta  www.EhoZapper.com možete kupiti samo od distributera kompanije.

Pozovite već danas – 00 381 63 342 380