Home

 
  • Eho zapper

Eho Zapper – Snaga nauke u službi zdravlja

 

Dobro  došli na stranicu sajta www.EhoZapper.com.

Eho Zapper - lekovite frekvencije

Stranica je namenjena za širenje misije zdravlja i upoznavanje sa naučnim metodama i aparatima koji mogu da povećaju kvalitet života i podignu na jedan novi nivo pogled na nauku.

Zapper je  aparat je proizveden i dugo godina se koristi u svetu da vam omogući da isprobate nove tehnologije sa minimalnim neugodnostima i maksimalnim dobrobitima za vaše zdravlje. Aparat nije namenjen da zameni ili nadoknadi druge oblike konvencionalnih medicinskih lečenja.

Paraziti u našem telu

Naš organizam stalno trpi uticaje štetnih faktora, dovodeći do    poremećaja odbrambene funkcije organa koji izbacuju toksične materije iz organizma.
Tako može doći do taloženja štetnih materija – bilo da se unose spolja ili se stvaraju unutar organizma zbog poremećaja normalnog toka biohemijskih procesa.

Posledica je smanjenje adaptivne mogućnosti organizma, kao i poremećaj ravnoteže što povećava potrebu organizma za organskim bioaktivnim materijama koje treba da dobije u hrani. No, na žalost, hrana proizvedena na savremen način to ne omogućava.

Posledica toga je, da se savremeni čovek danas najčešće žali na nedostatak vitalne energije. Taj sniženi nivo energije je tesno povezan sa ishranom.

 

Birajući najbolje „gorivo“ za svoj organizam,  možemo znatno da utičemo na energetski nivo, da omogućimo organizmu da se suprotstavlja agresivnim faktorima okolne sredine kao i da permanentno uvećavamo otpornost organizma i njegovu vitalnost.

Organizam je svakodnevno izložen napadima agresivnih faktora – mikroba, virusa, kancerogena i antigena što zahteva našu stalnu spremnost da pomažemo sopstvenom organizmu i jačamo njegovu sposobnost odbrane.

Ponovo podvlačimo da mnogi faktori imaju negativan uticaj na imunitet.

To su ekološki, psiho-emocionalni, hronični, posebno akutni stres, pušenje, prekomerna upotreba alkohola, nepravilna ishrana, nedostatak aminokiselina i vitamina i dr.

Sve proizvode sa sajta www.EhoZapper.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta  www.EhoZapper.com možete kupiti samo od distributera kompanije.

Pozovite već danas – 00 381 63 342 3