STA  JE  Zaper – EHO-ZAPPER?

To je digitalni mikroprocesorski aparat koji je konstruisan po principima DR. CLARK. Pri radu proizvodi visokofrekventne jednosmerno -pulsirajuce signale(STRUJE) niskog naponskog inteziteta i omogućava selektivno uništavanje patogena(parazita,bakterija,virusa i gljivica) u ljudskom organizmu ne oštećujući na bilo koji način  ljudske celije.

Virus - Rešenje je Eho Zapper

Takav signal koji preko adekvatnih bakarnih elektroda ili odgovarajućih narukvica dolazi u nas organizam ,poguban je za najširi opseg patogena.

 

Danas na svetskom tržištu moze se pronaći relativno veliki broj različitih vrsta ZAPPER-a koji manje više lice jedan na drugi,dok se na domaćem tržištu,po kvalitetu i dizajnu izdvaja EHO-ZEPPER.

 

KAKO RADI Eho Zapper?

 

Svi organizmi emituju svoj karakteristicni opseg frekvencija.

Što su organizmi primitivniji,to je niži njihov frekventni opseg.Viši organizmi  imaju vise frekvencije.a opseg im je siri.

Primena jednosmerno pulsirajuce struje unutar opsega nekog organizma ga uništava.Mali (niži) organizmi sa uskim frekventnim opsegom,nakon tretiranja ovim signalom,nestaju prilično lako.Pozitivna naponska ofsetna frekvencija može da ubije čitav spektar malih (nižih)organizama(parazit ,bakterija,virusa,gljivica i…)za samo sedam minuta.

 

ZASTO POZITIVAN NAPON?

 

Pozitivan napon,uspostavljen bili gde u telu ,privlači negativno naelektrisane organizme.kao sto su bakterije.

Pozitivan napon koji se formira na bakarnim elektrodama i koji se prenosi  u organizam ih privlači .izbacujuci ih sa vrata ćelija gde su se ušančile(vrata ćelije-zovu se provodni kanali).Vrata ćelija takođe mogu biti negativno naelektrisana,pa ih pozitivan napon stimuliše,tako da izbace sve bakterije koje su zaglavljene u njima.

Sve proizvode sa sajta www.EhoZapper.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta  www.EhoZapper.com možete kupiti samo od distributera kompanije.

Pozovite već danas – 00 381 63 342 380